LO: Syskonkärlek

En dag när vi var på ICA och handlade så tog jag en urmysig bild på mina flickor där min yngsta som sitter i kundvagnen pussar min äldsta dotter på näsan :-)
Papperet jag använde mig av är så vackert i sig att jag inte ville överdekorerar denna LO där fotot får tala för sig :-)

LO - Kan själv

Tova älskar banan och det äts några gånger i veckan till mellis men hon vill absolut inte ha någon hjälp mer än att man drar ner skalet.
Bananen har min älskade och superduktiga, kreativa lillasyster Eva(Daydreama) ritat åt mig och sedan har jag klippt ut den och satt på 3d-kuddar

Blogcandy hos Dala Scrap & sånt

Dala Scrap & Sånt har ett helt underbart blogcandy för maj/juni med de nya cardstocken cor´dinations som jag föll för på mässan i Gävle. De är otroligt roliga att arbeta med.
Ta chansen att vinna dessa hos Dala Scrap & Sånt


LO: Rida

Försöker hinna med lite allt möjligt nu...uppdatera bloggen, scrappa, vara med familjen...ja ni vet allt sådant :-P
Gjorde denna LO för bara ett tag sedan
På bilden är det min man som rider för första gången :-)

Tävling hos...Liolas

Hittade alldeles nyss en Blogcandy hos Liolas pysselblogg
och jag vill naturligtvis vara med...vill inte du?
Skynda dig för den slutar idag kl 23.59

Maj-utmaningar på SS

Jag föll så totalt för Svensk Scrapbookings maj-utmaning: skiss.

Jag älskade hela upplägget och färgskalan och det passade helt underbart bra till det kort jag nyligen tagit på Amanda när hon blåser såpbubblor då vi tog oss en vända runt byn och njöt av vädret.
Cardstocken jag använt som grund är ett Cor´dinations och jag har sandpapprat det på mitten för att få den härliga blå färgen att komma fram och efter att ha sytt med maskin runt kanterna så har jag sandpapprat utanför det också för att rama in hela layouten

Amanda har också gjort ett alster till en av SS utmaningar: barn och ungdomar upp till 16 år - fjärilar
Här har hon valt att altra en tändstickask och förutom stämpeln så är allt hennes egna grejjer som hon fått, vunnit o.s.v

Stafflikort till tävling

Pojjos har 2 tävlingar i sin blogg den här månaden och jag har gjort ett stafflikort till tävling nummer 2 :-D
"Bättre sent än aldrig!"
Jag har distressat alla kanterna på pappret och färgat in det vita, swirlarna har jag förgyllt med lite bling för att få det lilla extra.
Klockorna är en Vilda-stämpel som jag har färlagt med promarkers och sedan lagt Crackel accent på.
Bården längst ner har jag stansat med MS Hydrangeas och i varje blomma satt lite mer bling fast gula denna gång för att gånga upp färgen i klockorna.
Titta in hos Pojjos du med!!!

Tovas inskolning, dag 3

Så var det tredje dagen på Tovas inskolning och nu skulle vi egentligen ha varit färdig men icke sa nicke :-/ Allt gick bra idag om man bortser från att Tova vägrade sitta vid bordet och äta vid fruktstunden och fick därmed ingen frukt. Sedan så badade hon med de andra barnen och hade så kul, även om hon tyckte det var lite läbbigt med bubblor i vattnet :-P När förmiddagen gått så kom jag och Elisabeth överrens om att vi skulle prova låta Tova äta lunch utan mig och att jag skulle gå till deras personalrum, för hon verkade inte bry sig nämnvärt om jag var där eller inte...bara småkollade lite ibland. Näää...det slutade i att Tova stortjöt så jag fick sitta med henne i knäet vid matbordet tills hon lugnat ner sig och t.o.m då vägrade hon sitta i matstolen utan bara skrek och kastade sig nästan ur stolen. Hon var ju såklart jättetrött och det var väl lite dumt att inte försöka lägga henne redan på förmiddagen innan lunch men hon är ju så nedrans svår att läsa av när hon är riktigt riktigt trött så länge hon inte får den där typen av utbrott. Sedan skulle hon sova men det blev jag som fick klä henne och lägga henne i vagnen och natta henne och det tog inte lång stund så sov hon och hon sov ca 50min vilket är jättebra :-) Nu ska hon inte till dagis igen förän på onsdag då de har planeringsdagar mån-tis(mån skulle hon inte gått ändå) men känns lite jobbigt att inskolningen med henne kommer ta sådan tid , men jag är däremot nöjd med mig själv som valde att söka dagis från 1maj och inte senare för det hade nog blivit helknepigt att få ihop det då.

Tovas inskolning, dag 2

Ja andra dagen på Tovas inskolning och det har gått rätt så bra. Hon kikade runt och var nyfiken på allt, fastnade för en kille som som heter Filip och följde efter honom och skulle pussas och kramas vilket han inte alls var så förtjust i :-P Jag fick en annan liten kille som heter Lowe i knät och där trivdes han så bra...han var trött stackarn och är inskolad för bara nån vecka sedan, bara strax över året gammal.

Tova kröp upp i en vagn också och tyckte det var jättemysigt och det gick bättre att äta frukt och mat där idag. När vi skulle hem så klädde jag på henne och då kröp hon upp i samma vagn igen och lade sig ner och hade filten på men när jag frågat om hon verkligen skulle vara kvar eftersom jag skulle sova så ville hon med mig. fats först skulle hon prova gungorna :-)


--------


En annan blir rätt så uttömd på energi av att bara sitta där och inte göra något vettigt alls och jag höll på att gå i taket idag. Först har de fruktstund och jag blir inte erbjuden något förutom kaffe som jag inte dricker och te som jag inte alls kände för då...är ju inte mättande på något sätt heller.

När det är en dryg timme kvar till lunch får jag veta av ena fröken att de ju inte betalar för någon lunch åt mig, så jag frågade om jag kunde betala för lunchen då men det kunde jag inte få något svar på = fungerade ej. Hade en jäkla tur att jag hade en mealbar med mig och min vattenflaska annars hade jag ju dött av hunger.

Danne blev såklart riktigt sur när jag berättade det eftersom de gånger han skolat in Amanda så har de proppsat på att han så klart också ska äta lunch med dem (och hon är ju inskolad på tre(hmm fyra?) olika dagis. Vad är det för jäkla fel när man först inte ens kan få information i tid om detta med lunchen och sedan går det inte ens att betala för att få lite lunch?! Speciellt med tanke på att jag frågade igår vad det skulle bli för lunch idag och jag fick listan i handen så jag kunde kolla. Perfekt tillfälle för dem att säga något!

Imorgon får det bli en mealbar och vatten igen men tar nog med mig en banan till mellis också för inte tusan tänker jag sitta hungrig imorrn när jag ska vara där mellan 8.30-(ca.) 13.30

Tovas inskolning, dag1

Tova har haft första inskolningsdagen på dagis. Hon var nyfiken från första stund och började kika runt men hon hade stenkoll på oss och så fort hon fick syn på datorn så fick den uppmärksamheten och fröken hennes hade lite svårt att få bort henne där i från. Tova har ju ändå en fördel av att ha gått på Öppna förskolan så hon känner redan några av barnen på dagis sedan tidigare :-)

Vid fruktstunden så förstod hon inte alls att hon skulle sätta sig vid bordet och få frukt förän jag frågade om hon villa ha mellis då gick hon dit men ville inte alls sitta still utan skulle sitta i pappas knä i soffan, en liten stund fick han henne att sitta i stolen men så fort hon upptäckte att han inte satt bakom henne längre så skulle hon bort där i från..fröken var hon rädd för precis som hon är med de flesta människorna vi har runt om oss :-/ Strax efter 10 var det dags för mig att röra mig hemåt så jag fick i mig lite mat innan jag skulle till tandläkaren...då följde Danne med mig ut för att hämta vagnen i bilen och när han kom in igen så grät och skrek Tova och var helt otröstlig...bådar väldigt gott det där *inte*

Väl hemma var hon visst jättetrött för hon har nu sovit 1½ timme och jag väntar på att hon ska vakna så vi kan gå till dagis och hämta Amanda

Imorgon ska hon vara där 8.30-12 ungefär så att hon får prova äta där och på torsdag då ska det både ätas och prova sovas där sen får vi se hur det går

Tupperware :-)

Jag är uttråkad av att gå hemma hela dagarna och har därför valt att prova mig på att sälja Tupperware som jag tycker har otroligt bra produkter för köket...än så länge har jag inte haft min första demo och även om jag är van att sälja produkter på det här sättet så har jag ju inte erfarenheten av dessa än.


Månadens produkt: MicroGourmet
Användningsområde: Ångkokare till Mocrovågsugnen


Är du nyfiken på Tupperwares härliga produkter så hör av dig till mig :-)

RSS 2.0