Musikvideo

Cupids chokehold med gym class heroes är en bra låt tycker jag :-)



Fyndat gamla post-stämplar

Idag så har jag varit helt ensam under dagen eftersom Danne jobbat förmiddag och Amanda åkte till sin farmor och Stefan. Jag plockade lite här hemma och på eftermiddagen åkte jag in till Sandviken för att gå på loppis. Det fanns inte så där jätte mycket intressant idag, kikade lite på en rätt så illa medfarent linneskåp som jag var väldigt sugen på men tyckte att det var en aning överpris på den...visst det går ju till välgörenhet men just den här skulle jag ha sänkt lite grann iaf.

Föll däremot för en liten liten tuff gitarr till Amandas Babie-dockor(som hon för övrigt leker väldigt mycket med nu och gör röster och byter kläder på så gott det går).


Har gått ett tag och tittat på den här snurran med gamla post-stämplar och idag kunde jag bara inte låta bli..man vet ju aldrig när man kan få användning av dem, vilket nog många scrappare håller med mig om.



Jag hittade också dessa söta och fina spännen. De två översta är sådana som  antingen suttit som dekoration på t.ex. en väska lr så är det till skärp och de två nedre är spännen till sådana där Norge-tröjor, ni vet sådana stickade?
De här sakerna kommer att göra sig väldigt bra på något scrappat eller altrat





Hade planerat för Ockelbo marknad imorgon men hade visst tagit fel på dag så det blir att åka dit nån gång under helgen istället.

Nu är det snart dags att gå och sova.

Sov så gott!

Tävling hos...


...Deleelsia´s värld

Hon lottar nu ut ett härligt BlogCandy



Du har på dig till den 28/2 om du också vill ha chansen att vinna

Så gå in HÄR för att ta chansen


Inte varit aktiv

Nu har det varit fruktansvärt lungt här ett tag men det beror mycket på att jag inte varit så aktiv hemma heller...jag har mest varit deprimerad och trött.

Idag jobbar Danne fm och Amanda och jag har passat på att duscha så man känner sig fräsch. Jag ska åka och lämna Amanda hos Eva och Andreas i Östanå om nån timme och sedan ska jag träffa Cicki på stan för att ära lunch...det ska bli kul att bara vara hon och jag så man kan prata i fred utan små fladdrande öron som hör allt.

Ska självklart passa på att gå på Bokia och kolla in bokrean också, håller tummarna för att jag ska hitta några bra böcker.

Danne slutar vid 2 tiden och då ska vi åka in till Valbo och bl.a.. kika på en lång bänk att sätta under Amandas säng. Kanske det blir lite vit färg också om jag får som jag vill, Amandas säng ska nämligen få bli vit har jag tänkt, men jag vet inte riktigt när jag kommer kunna måla den...kanske får strunta i färgen nu och vänta till sommaren.

Hoppas nu att ni får en bra dag :-)

Tävling hos...


...PAPPERSVINDEN


De lottar nu ut detta BloggCandy i samband med en stor REA i deras webbshop




Om ni går in HÄR så får ni veta mera :-)



Dubbel LO



Igår så scrappade jag igen och den här gången blev det så här
det är alltså ytterligare en Lo till dec-08 albumet (12dec)



Journaling-rutan (och muggen på 3d-kudde)har min snälla lillasyster Eva ritat åt mig och sedan har jag fyllt i kanten med en rosa Pro Marker



Pulka?

Igår försökte vi hitta en pulkabacke som tydligen ska finnas någonstans i skogen ovanför Storvik men den var helt omöjlig att hitta så vi bestämde oss för att åka till Järbo och hälsa på istället.
Först åkte vi till Cattis och Dennis och stannade där fram till 6 på kvällen sedan åkte vi till svärfar och åt mat där som vi alla beställde från en krog lr nått sånt. Vi åkte inte hem förän framåt 9 så när vi kom hem var det marsch pannkaka i säng för Amanda som hade haft en rolig dag då hon lekt för glatta livet med Anna och Nisse.

Danne och jag började titta på en film så vi hyrt Mutant Chronicles som visade sig vara en riktig splatter film. Får väl se vad man tycker om den filmen i slutänden, just nu har den inget bra betyg direkt.

Hoppas ni får en mysig lördag allihop :-D 

Musikvideo

Jag har hittat ännu en bra låt av Katy Perry som heter Thinking of you


Spelat

Idag har varit en dag som vilken annan dag...jag har kopplat bort allt genom att sitta vid datorn och spelat The sims 2.

Men jag har nu på kvällen lagt in mig i Indiskas databas och hoppas på ett jobb i Falun som de har ligger ute just nu. Håll tummarna är ni snälla  :-)


Det blev ett kort inlägg idag men ni får hålla till godo med det

Go natt

Tävling hos....



...MiMa´s Scrapbooking



de lottar nu ut ett litet härligt paket med bl.a rub-ons





sista datum är 22 februari klockan 23.59

Klicka HÄR om du också vill ha chansen att vinna


Smälta kritor

Igår så passade jag också på att smälta Amandas kritor som bara var i en massa småbitar och som hon inte använde av den anledningen.
Jag hackade upp dem i små små bitar och lade dem i värmeljusformar och ställde dem på en varm spisplatta, först körde jag på väldigt låg värme men höjde lite mer hela tiden då det gick så förbaskat sakta. De blev bra tillslut iaf :-)



I några former blandade jag färger och/eller nyanser och i några är det likadan färg rakt igenom..det berodde delvis på hur mycket det fanns av färgerna. Här är de färdiga, jag fick klippa sönder formarna för att få ur kritorna.


Det ska verkligen bli spännande och se vad Amanda kommer måla med dessa :-D


bra dag ändå :-)

Dagen blev rätt så ok iaf även om jag är trött och hängig. Jag startade en maskin med tvätt och sedan åkte vi in till Sandviken och köpte en till torkställning och en mopp för torrtorkning av golven.

Nä vi precis skulle åka hem igen så bestämde vi oss för att titta in hos Britt-Marie(Amandas farmor) och Stefan...vi skulle bara stanna en timme sa vi för sen skulle vi hem och laga mat,  det slutade med att vi blev kvar 2 timmar och sedan började klockan bli alldeles för mycket.
Vi har en bra period igen när ingen av oss bråkar om något och för en gångs skull slapp jag ha ont i magen när jag träffade dem.
Amanda ska antagligen hem till dem nästa vecka och de ska åka lite pulka, men vi får väl se om hon vill det då.
För mig skulle det vara en välbehövlig paus men hon bestämmer själv om hon vill dit eller inte.

Det blev hela 4 maskiner med tvätt tvättade idag...skönt att ha orkat med det :-)



Danne har åkt till jobbet för snart en timme sen...jag tycker inte om att vara "ensam" hemma, fantasin får alldeles för mycket spelrum. Ska föröska koppla bort allt så att jag kan sova.

God natt

Trött...

Igår blev det inget alls skrivet här inne mest för att jag inte satt vid datorn så mycket igår.

Strax efter kl 1 på dagen så tog jag bilen och körde lugnt in till Sandviken via Promillestigen och hade gott om tid på mig när jag kom upp till sjukhuset och dietisten som jag hade tid hos kl 2.
Jag ska inte dit något mer nu men ska kämpa på med att inte äta godis varannan kväll till jag klarar av att ta nästa steg och låta bli godis 2 kvällar på raken och så ska det sedan fortsätta men jag tar det i min egen takt.
Det känns skönt de kvällar när man är stark nog att låta bli godiset för man slår inte ihjäl sig själv efteråt med självförberåelser och illamående för vad man precis gjort.
Jag har gått ner ca 1kg bara av att ta bort godis varannan dag så jag kan definitivt se att det kommer gå bättre om jag fortsätter.
Jag tänker dock inte stressa för då kommer det bara att köra ihop sig och det slutar med att jag ger upp det hela.

Efter att jag pratat med min dietist så åkte jag en sväng till Ö&B för att fördriva lite tid innan jag skulle hämta Eva.
Vid 3 tiden så plockade jag upp henne och vi åkte intill Valbo för att "fönstershoppa" lite och det gick bra...jag hade presentkort på ikea och köpte en stång med plasthållare till som Amanda skulle få ha sina pennor och kritor i, men det var också det enda som jag köpte om man bortser från en varsin banan åt Eva och mig och lite vatten. 

Men vi var borta länge och jag kom inte hem igen förän klockan var nästan 7 på kvällen.



Idag ska jag tvätta lite har jag tänkt och sedan vet jag inte.
Jag måste försöka att hålla mig lugn då mitt humör inte är det bästa just nu, jag är bara sååå trött hela tiden och jag orkar inte alls med Amanda...jag får så dåligt samvete när jag inte orkar ha henne runt mig hela tiden och blir förbannad för minsta lilla grejj. Stackars tjej hon skulle behöva komma hemifrån ett tag.
Saken är ju den att den här lilla  4 åringen verkar inte alls förstå varför jag är sur och grinig utan hon hänger bara ännu mer på mig eller så blir hon ledsen och då blir jag ännu grinigare och samvetet får sig ännu en törn och jag vill bara gråta.
Jag vill bara skrika rakt ut och komma härifrån ett tag, men det funkar ju inte :-/

Fy, jag är så nere just nu så det är inte sant.
Det är ingen fysisk smärta som  plågar mig och som andra människor kan förstå, utan det är mer psykiskt och det är jobbigt på ett annat sätt och är inget som märks utanpå en människa såvida man inte slår bakut och blir grinig och trött som jag. Men runt andra så visar man inte att man har det så jobbigt och de förstår inte.

Nackdelen är att jag knappt själv förstår vad som är fel
 
jag orkar bara inte vara här....orkar inte lyssna......bar sitta här vid datorn och slippa tänka ...eller kanske sova bort hela dagarna...men det mesta slutar med att man blir fast med sina egna tankar och man blir bara mer och mer deppad
.

Nä, nu får jag sluta om jag alls ska orka med idag


Hoppas att alla ni andra iaf får en superhärlig dag

Amanda har ritat

Jag måste bara visa den här härliga bilden som Amanda ritat idag...hon har nu börjat bryta från huvudfotingar till att faktiskt inse att det finns kroppar på figurerna också



Detta är då Musse Pigg som håller i ballonger inne i sitt hus

delf. 2

Ja, igår var det då delfinal nummer 2 i Melodifestivalen och jag hade väldigt svårt att hitta en favorit då jag tyckte att nästan alla var jätte bra...nästan kommer sig av att jag inte alls gillade bidrag nummer 2 ...precis som med Caroline af Uggla förra veckan så var Lasse Lindh en helt omöjlig person att titta på...inget jätte stort fel på låten men bara väntade på att Håkan Hellström skulle hoppa fram på scen och verkligen ta tag i den här låten som verkligen skulle passa honom .

Det enda jag inte har förstått med melodifestivalen i år är det här med den internationella juryn som både förra veckan och denna veckan har valt artister som redan kommit med i andra chansen. Har jag missat något där?

Jag var helnöjd med vinnarna den här veckan, men tycker att det är synd ändå att svenska folket inte gillade Marcoolios  härliga låt för att tala om Cookies n´ Beans med sin otroligt härliga country utan en massa bakgrundmusik.'

Det var nog vad jag hade och säga för denna gång :-D

En blomma

Sådär ja det blev precis om jag skrev igår att vi skulle dammsuga och torka golven idag...Amandas rum är också helt röjt och hon är så duktig som faktiskt gjort det mesta själv där inne och sedan har vi hjälpt henne emellanåt när hon inte velat vara ensam lr bara för att det ska gå lite snabbare.

Runt lunch så åkte jag in till Sandviken och gick på pingstloppisen men jag hittade inget vettigt alls...var ute efter två snygga och sköna fåtöljer till vardagsrummet, men kanske det går bättre nästa gång man vet ju aldrig.
Var ut en sväng till Bernö för att leta efter några fina vårlökar att göra ett litet arrangemang inomhus av men jag hittade inget intressant.

Min faster Annelie ringde och frågade om hon kunde komma förbi en stund och det sa jag såklart ja till då vi inte ses så ofta.
Hon kom alldeles själv då resten av familjen var upptagna med sitt uppe vid stugan i Ginbon och vi fikade lite, pratade och hon följde med Amanda upp på rummet en stund och kikade också in i hennes snögrotta innan hon åkte hem igen.

Danne fick en tröja och ett litet kort av mig och Amanda i Alla hjärtans dag-present och blev så glad för att vi tänkt på honom..själv så hade han inte möjlighet att ordna något men det gör inte så mycket då jag ändå köper det jag vill ha då och då.
Fast visst måste jag medge att en enda blomma skulle ha räckt och gjort mig gladare t.ex en Gerbera som är en av mina favoriter bland snittblommor...den står sig så bra både i ensamhet och i grupp.
Men jag skulle bli glad om han gjorde det vilken dag som helst..det behöver inte alls vara en högtidsdag för att få/ge blommor.


Nu får ni ha en trevlig kväll...vi ska ha det trevligt framför teven och titta på melodifestivalen :-D

dagis?

Trötthet är ordet som beskriver min vardag den här veckan...jag är så fasligt trött hela tiden men försöker att ändå göra lite vettiga saker här hemma.
Jag går runt och plockar lite både här och där och nu har jag precis vikt ihop tvätten som hängdes på tork igår.
Imorgon ska jag dammsuga och torka golven och det ska bli så skönt när det väl är gjort.

Vanligtvis brukar jag bli pigg och glad när solen tittar fram så man tycker ju att den här veckan så borde tröttheten ligga på ett minimum men jag är nog trött därför att jag förösker ställa om kroppens dygnsrytm till en bra sådan...jag försöker vakna 8 på morgonen och lägga mig runt 22 på kvällen och så läser jag lite på det innan jag somnar.
Det går rätt så bra med godisätandet..jag har inte dragit ner något mer nu utan försöker hålla varannan kväll fast ibland så hoppar vi två kvällar på raken. Jag prioriterar nu att ta en hårdmacka, juice och kanske en frukt när sötsuget sätter in till kvällen och dämpar då också hungern inför natten.




Idag ringde Lena Blixt från Kunskapskontoret...hon hade fått in våran dagisansökan och talade om att det tyvärr inte finns några dagisplatser alls kvar i Storvik just nu utan vi får välja på ett dagis i Gästrike-Hammarby lr ett i Norrsätra i Sandviken.
Passade iaf på att fråga om Amanda kanske kunde få en plats på Natt & Dag igen men det visste hon inte utan skulle kolla upp det med Monica Backman som ansvarar för placeringar där.
Får hon inte på N&D så får det bli Norrsätra men ett dagis i Sandviken kommer antagligen bara krångla till det och i så fall får hon börja på dagis i Storvik till hösten när det finns platser.
Det är lite jobbigt bara att behöva vänja in henne på ett nytt ställe där hon bara får stanna 4 månader och sedan börja nytt dagis igen...lite därför vi hoppas på N&D där hon redan känner fröknarna och de känner henne...Lena Blixt skulle höra av sig igen nästa vecka och så får vi se vad hon säger då.

Musikvideo

Jag fullkomligt älskar filmen Coyote ugly och såklart alla låtar som är med där. Jag kan se den filmen om och om och om igen.
Så filmen till ära får ni här se musikvideon med LeAnn Rimes



Gåva

Sådär nu kan jag äntligen lägga upp bild på det alster jag skrev om tidigare mottagaren min bästaste bästa kompis Cicki fick den idag när vi tog oss en fika på stan.

Detta är då en squash book som var helt otroligt rolig att göra och att se hur glad och överraskad min kompis blev när hon fick den gjorde mig en gladare :-D

Om ni inte kan se vad det står i den lilla texten så tänker jag heller inte skriva upp det då det egentligen är privat.
På de övriga ställena står det:  Moments in time,  Soulmate,  I heart U,  So happy together,  growing old together,  always & forever




Jag har hittat inspirationen till boken hos en helt underbar kvinna som heter Dawn, hon gör så otroligt mycket häftiga saker och man lär sig mycket av hennes olika videos.

Här kan ni se Dawn´s instruktionsfilm




Bula i huvudet

Igår hade jag egentligen tänkt stanna hemma hela dagen men jag pratade med min kompis Susanne som jag träffar så sällan och hon bjöd med mig och Amanda till Lasse Åbergs utställning och jag kunde bara inte tacka nej.
Det var väldigt fina konstverk som han och hans fru hade gjort och jag har lite svårt att säga en favorit men det skulle kunna vara förmögenhetskatten.
Amanda sprang runt som en liten toka därinne och drog i mina kläder och var allmänt dryg.
Vi fortsatte in på biblioteket för att låna lite böcker, men först busade jag med Amanda i lekhörnan där och vi hade jätte kul.
 När vi var färdiga med boklånandet fortsatte vi till Selmas för att ta en fika och när vi nästan var färdiga så började Amanda dra mig i håret för att få uppmärksamhet och Susanne frågade om hon kunde göra en fläta men det ville Amanda inte svara på riktigt, så då frågade Susanne henne om hon skulle lära henne göra en fläta och det tyckte Amanda lät kul.
Så Amanda fick ställa sig på en stol lite snett bakom mig och Susanne stod bakom för att visa med mitt hår hur man flätade...det tog ungefär 10 sek så tar Amanda ett steg bakåt och slår en baklängesvolt över stolens ryggstöd och far med huvudet före ner i golvet och det small till rejält. Hon grät högt efteråt och hon satt i mitt knä och grät så inte kunde svar när jag frågade vart hon hade ont.
När hon började lugna ner sig lite så kom en av de anställda inne på Selmas och frågade hur det gick och talade om att de hört smällen i golvet ända bort till kassan där de står hela tiden.
Vid det laget så hade Amanda fått en bula i huvudet och jag talade om det för henne och hon erbjöd sig att hämta något kallt. Jag tackade ja då jag tänkte att svullnaden skulle kunna lägga sig lite men sen kom hon med en isglass(Piggelin) åt Amanda och jag blev lite smått paff faktiskt, det var ju en jättesnäll tanke och visst hjälpte det men jag trodde ju att hon skulle hämta is i en handduk lr nått sånt
Amanda ville först bara åka hem och inte alls ha någon glass, men hon ångrade sig efter en liten stund och då tar gullungen glassen och håller den mot huvudet alldeles på eget bevåg ..men sen sade jag åt henne att glassen skulle smälta om hon inte åt upp den och när glassen väl var slut så var Amanda glad igen men med en stor bula kvar i huvudet.

Sen var det då dags för Susanne, Mange och lilla söta sovande Vickan att röra sig till nästa ställe och jag skulle vänta in Eva så jag kunde skjutsa hem henne till östanå.
 
Ute i Östanå så skulle Amanda gå ner för trappen och halkade till och gjorde illa sig i ryggen också...det var visst en riktig olycksdag för lilltösen.
Mamma bjöd på mat innan vi skulle åka hem och då följde Eva med oss.

Sen hände det inte så mycket mer den dagen

Idag är Amanda iaf pigg och bullan i huvudet har minskat en aning, men hon är såklart fortfarande öm.
Idag ska vi iväg och träffa Cicki och ta en fika med henne och jag hoppas nu att Amanda ska ta det lite lugnare idag, men hon är ju en liten busunge så man vet ju inte riktigt vart det slutar.

Tävling hos...



...House of inspiration

de firar nu 20 000 besökare på sin sida och lottar ut detta helt otroligt härliga blogcandy




gå in HÄR för att hitta dit så även du har chansen att vinna.


ny postlåda

Nej, det står faktiskt inte helt still på scrappfronten utan igår scrappade jag klar något som jag tyvärr inte kan visa här inne förän kanske tidigast till helgen då jag är osäker på om mottagaren tittar in här. Vill ju såklart inte att han/hon får se sin överraskning innan jag har fått ge den till honom/henne.


Igår var fick vi gå upp till järnhandelen här i Storvik och hämta ut en ny postlåda då killen från SERAB som plogar vägarna här utanför backade/körde in i våran postlåda 3ggr utan att ens upptäcka det...Danne stod upp i fönstret och tittade och sprang ut förbannad och sa till honom. Nu har vi en fin svart postlåda :-)

Amanda är helt tokig i alla snö som kommit och härom kvällen så var hon och Danne ut och grävde lite i den stora snöhögen/backen på gården...det ska bli en liten snögrotta och är inte riktigt färdig än.


Tävling hos...



...Handstämplat

Lämna en kommentar i Handstämplats blogg

och du kan vinna en kärleksstämpel från Handstämplat Design.

Det dras en vinnare den 14 februari

HÄR hittar du bloggen

10 dec -08

Igår påbörjade den här dubbel layouten och idag har jag avslutat den. Den heter Julmarknad och ska sitta i dec-08 albumet.






På Tagen står det:

"Första gången vi är på
Storviks egna julmarknad.
Vi promenerade dit men
vände nästan genast då det
var så litet. Amanda åkte
iaf karusell och fick en vindsnurra.
Danne vann en keramikros för ljus."


Under december så missade jag att fota och eller skriva något om vissa dagar då det inte hände så mycket.
Hur skulle ni ha gjort med dessa tomma uppslag? Snälla ge mig lite tips för just nu står det still och jag kan inte komma på vad jag ska ha där.

Tävling hos...

...stora lilla j

Just nu och fram till på fredag har man på sig att ta en lott, sedan lottas detta vackra retro-set ut i valfri storlek



Jag vill definitivt ha chansen att vinna detta set till Amanda och vill ni det så gå in HÄR


Musikvideo

Dagens Musikvideo är med Bret Michaels och heter "All I Ever Needed"...videon är lite sådär men låten älskar jag.




Vad tycker ni om den här låten?

1:a deltävlingen

Ja igår var då första deltävlingen i Melodifestivalen och jag känner verkligen för att kugga hela grejjen.

Programledaren var en av de mest högljuda, överdriva och humorlösa människor jag någonsin varit med om och svt måste ha tappat en skruv som valde henne. Den enda hon gjorde stup i ett var att racka ner på artisterna vilket jag inte fann ett dugg roligt och inte min man heller.

Angående vilka som gick vidare så borde jag ju inte säga så mycket då jag lät bli att rösta...men jag kan knappt titta på Caroline af Uggla och att hon har ytterligare 2 chanser att komma med i finalen gör att jag bara vill spy...det var alltså inget större fel på låten....om den bara hade sjungits av någon med en bättre röst, bättre personlighet och ärligt talat åtminstonde ett lite bättre utseende även om jag inte finner den delen riktigt såå viktig.

Att programledaren(vad hon nu heter) inte ens lät Emilia få en syl i vädret ser jag inte heller som positivt...får man frågor ska man banne få tillfälle att svara på dem också.

För att inte snacka om att svt bara vill dra mer och mer pengar ur svenska folket genom att lägga in fler omröstninagr för varje år programmet går.

Nä, nu har jag fått vädrat mina åsikter om detta iaf.

Pappervinden´s kärleksdag

Igår kom min syster Eva hit och satnnade över natten. På kvällen så spelade vi två omgångar Trivial Pursuit, en gång med barnkorten och en gång med vuxenkorten...första omgången vann jag och andra omgången avslutade vi när alla hade fått sina tårtbitar men ingen lyckades svara rätt på sista frågan någon gång så det blev oavgjort.

Idag Har Eva och jag kört hela vägen till Falun för att spendera några timmar inne på Pappersvinden som hade kärleks inspirerad dag idag.

Jag provade på att Maska lite (jag har ju gjort det förrut men det är så kul med nya stämplar) och Eva satt och tittade på.
Sedan gick vi ner en vända på stan och tittade runt lite och tillbaka till Pappersvinden igen efteråt, han precis lagom tillbaka till Jessica´s demo 13.30, hon demade Pro markers och distresser och det var verkligen kul att se och kommer definitivt att provas på här hemma.


Jag hittade en massa fint som får fantasin att springa iväg.




Kikade in på Pappersvinden nu efteråt också och såg att jag nästan fastnat på alla bilder de lagt in där, kika får ni se...Eva lyckades också fastna på några.

Pellets

Morgonen började sådär halvkul först med att Amanda låg och skrek i sängen runt 6tiden men sedan kom hon in till mig och somnade i våran säng. Ca 7.45 vaknade hon igen och låg då och pillade lite på min rygg så där skönt och sedan fick jag göra detsamma på henne.
Det är ju så fruktansvärt skönt när någon drar med lätt fingrar över ryggen.
Sedan gick Amanda ner till teven vid 8 och jag låg och drog mig ytterligare en kvart innan jag steg upp och gjorde frukost.
Nu har jag duschat Amanda och städat toaletten.
 
Nu väntar jag på att pelletsen ska bli avlämnad...ska försöka guida killen rätt den här gången så vi får pelletsen ända uppe vid huset ,blir vääääldigt synd om Dannes rygg annars.
Inte alls bra väder för pellets-avlämning idag heller...det snöar nämligen och är det minsta hål någonstans så sväller pelletsen och blir obrukbar :-/

ha en bra dag :-D

Utmaning

Jag har blivit utmanad av  Neta och den här bilden blev det



Denna bilden tog jag förra året när jag skulle till att sälja våran vagn...tyvärr så blev den inte såld utan står fortfarande kvar här hemma. Trist att en så fin vagn inte får komma till användning.
Men de flesta kanske tycker att 1000kr för en brio duo -04 med alla tillbehör är dyrt? trotts att den är i gott skick och inte började användas förän -05 och inte så vidare mycket då heller då vi aldrig varit några utomhusmänniskor.


Jag ska utmana:


Anna
Eva
Jessica b
Eyovine
Coursell
Sandra


Anta utmaningen och välj 6:e bildmappen i din dator den 6:e bilden och publicera den på bloggen, och berätta lite om den. Utmana 6st att göra detsamma


på loppis

Jaha ja idag har jag hjälpt Amanda städa lite inne på sitt rum och när Danne kom hem på eftermiddagen så tog jag bilen och stack in till Sandviken eftersom jag behövde en stund för mig själv.

Åkte på pingstloppisen och fyndade några få lite mer speciella knappar till mitt scrappande och 3 små barbieplagg till Amandas barbies, 22kr vart det inte mer. 
Hittade också en otroligt härlig fotölj för ca 90kr(typ en sådan du har på rummet Eva) som jag sååå gärna ville ha för den var fin och riktigt skön att sitta i men har dåligt med pengar + att jag skulle velat ha 2st identiska. Den passade jätte bra i vitt också som ni ju vet är min plan för inredningen.

Kikade in på biblioteket en sväng och lånade två böcker, sedan tog jag en runda in på Trivsamt och Inspiration bara för skojs skull men sedan fick stegen leda tillbaka mot bilen.
Förbi Ica Maxi en sväng också för att handla lite mjölk, juice och pålägg. Precis när jag kom in så fick jag syn på Mats, Mamma och Eva så jag stannade och pratade lite med dem innan de skulle vidare.

Hemma igen så stod maten färdig och det vara bara att sätta sig till bords.

Amanda har lekt med sin lera ett bra tag nu men lyckades på något underligt sätt slarva bort två av burkarna så vi fick ta en påse att lägga degen i.

Nu ligger hon iaf till sängs och jag ska gå och duscha sen blir det en stund framför teven med Danne.

God natt

Dagens Bild(er)

Nej idag kunde jag bara inte hålla mig från att lägga i 3 bilder på min härligt duktiga och charmiga dotter

Igår fick vi återigen åka till loeklust med den radiostyrda bilen ochd en här gången fick hon välja andra grejjer istället
bl.a. köpte hon västen och hjälmen hon har på huvudet

Här är hon i full fart och städar undan inne på sitt rum och så här blir bilden när hon inte alls vet att jag står där med kameran och bara väntar på att hon ska vända lite på sig så jag slipper knäppa kort på hennes rygg.
Hon städar med glädje för att få sätta sig med all den lera(ett långt rör på ca 1-1,5m långt) hon också köpte för bilpengarna(Anna och Per ni ska veta att hon kommer ha mycket kul med dessa saker också..vi var noga med att hon inte fick välja saker hon t.ex redan har utan nya saker som hon kommer gilla)...jag har städat hennes skrivbord då det var alldeles kladdigt av vanliga kritor, glitterstift, lim, blyertspenna o.s.v.




På nästa kort posar hon glatt i brandväst, hjälm och klackskor



Sedan måste såklart älsklingsdockan Sofia var med på bild också


Musikvideo

Idag är det Nickelback´s tur att få spela här i min blogg



Bloggcandy hos...

...Camillas

Man kan vinna helt underbara små prylar i en
salig blandning hos henne just nu



så kika in hos

Camillas lilla sida


7 dec -08

Ja inte är det värst långt jag har kommit på mitt dec -08 album, men det går ju åtminstonde framåt
Den här dubbel-LOn gjorde jag igår kväll

"Igår kväll satte jag ihop
pepparkakshuset så det skulle
torka ordentligt till deko-
reringen idag. Amanda hade
jätte kul när han satte godiset 
på baksidan huller om buller 
och sedan färgkoor-
dinerade Non Stopen.
Här är det helt färdigt"




(Blommorna är från Reprint, det lilla pepparkakshuset från YouDo och Papperet är Basig Gray  Wassail  Cranberry Sauce som jag har målat på med vit akrylfärg för att bokstäverna ska synas bättre)

Tävling hos ...


Tävling hos Barn & Inredning


de lottar ut detta söta kakfat, Babell .





Musikvideo

som jag skrev tidigare så skulle jag lägga ut fler låtar med Veronica Maggio



Den här gången är det Måndagsbarn

Samtal


Igår satt jag som vanligt vid datorn på förmiddagen och så ringde plötsligt min mobiltelefon så jag svarade naturligtvis och det var min lillasyster Anna i andra änden.
Hennes sambo Per hade precis åkt till jobbet och själv så höll hon på att städa men ville ha lite sällskap, då jag ändå skulle hem till henne på eftermiddagen så bestämdes att Amanda och jag skulle komma dit tidigare istället.
Väl där så hjälptes vi åt att bära ut hennes sopor och sortering och sedan fortsatte Anna städa inomhus och Amanda hjälpte till att dammsuga.
Jag passade på att laga lunch åt oss tre och Danne som snart skulle sluta jobbet och möta oss hos Anna. Blev potatis, köttbullar och brunsås , riktigt gott.

Efter maten så hjälpte jag Anna att torka golven då hon återigen har fått ont i sin ena hand och fot.
Danne dök upp nån gång runt 14.30 och var nog glad att dte fanns lite mat han kunde få i magen också, sedan satte han sig att spela Anna och Pers nya PS3....vi har ju funderat själva på en sådan, men han var inte alls imponerad av kvaliteten o.s.v så det blir nog ingen ps3 hos oss.


Åt lite glass också innan vi begav oss till Leklust för att byta Amandas radiostyrdabil som hon fått av Anna i födelsedagspresent. Det gick så smärtfritt så och vi fick en ny bil som ska provköras idag tror jag.


Åkte också ut till Östanå för att hälsa på resten av familjen  och där stannade vi en liten stund, tittade lite på det lilla spelrummet uppe som de nyinrett och det var riktigt mysigt där.


Nästan hållplats var Ica Maxi, där handlade vi lite olika grejjer och var också in en sväng på Willys och köpte juice eftersom det var slut på Ica, passade på att köpa en stor påse med ris också för på Ica är det bara småpåsar nu mer.


Hemma igen så tillagade jag blodpudding och sedan var det sängdags för Amanda.

Danne och jag tittade på National treasure 2 på tv1000(någonting)  och sedan var det läggdags framåt 22.

Det var den dagen :-D

Vitt, vitt, vitt

Jag har länge tyckt att vita hem är sååå fina  och faller bara för det mer och mer och det är nu planen för vårat hus...vitt, vitt vitt ;-)

Nu ska man bara ta sig råd och tid att gå runt på loppisar och leta efter de speciella tingen som passar så bra i vita hem och en personlig stil kommer det definitivt att bli :-) jag är ju inte så mycket för att ställa helt onödiga saker överallt då jag tycker det  lätt känns stökigt.
Men avundas dem med dessa vackert vita hem i chabby chik där de står t.ex ett par antika skor på golvet som endast är där för dekoration och för känslans skull.


Inne på VackraMagnolia har de en tävling där man kan vinna två väldigt söta väggljusstakar , de påminner mig så mycket om istappar som smälter när våren kommer.

Nyheter, vad kul!

Jag blir såååå glad när jag får höra sådana här nyheter som dem inne på Pappersvinden, de ska nu börja ta in PRO Markers och de har utökat med några nya stämplar från stämpelboden också.

Vilken tur i oturen att jag ska dit på lördag på deras kärleks-dag och då kan se det med egna ögon.
(Hoppas nu verkligen att du hänger med syrran, även om du får vänta på PM om du vill att jag ska köpa dem)
Tusan att man inte ha råd med en massa nytt.


Björn Skifs

Det är lite synd att den här  låten inte har någon video utan bara lite inklippta bilder.

 

"folk och rövare"

Idag var jag trött och lyckades inte ta mig ur sängen till 8, men trekvart till så var jag iaf uppe.
Nu har jag duschat och hunnit läsa en saga för Amanda,  "Folk och Rövare i Kamomilla stad"  är en härlig saga som jag har varit med och spelat i när min sånggrupp satte upp den som pjäs när jag gick i femman-sexan nånting.

Den saga jag läste (och sjöng) för Amanda  var dock bara en liten del som handlar om när Rövarna rövar bort fröken tant Sofia som ligger och sover, för att hon ska sköta deras hem så de kan göra vad de vill.
Men fröken tant Sofia är ingen velig fröken utan hon vet precis hur hon vill ha det och är inte rädd så hon kör med rövarna allt vad hon kan. 




RSS 2.0