Flickorna hjälper till...

...blev något fel på förra inlägget så fick inte med dessa bilder :-/


Klippt ner häcken...

Ja idag fick sig häcken på baksidan en riktig omgång då de blivit så tunn i mitten :-/ ni kan se hur det var och hur det blev på bilden här under och flickorna hjälpte till också :-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/957014/images/2012/pic_206978101.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/957014/images/2012/pic_206978268.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/957014/images/2012/pic_206978293.jpg" class="image">


Nässelsoppa

Idag blev det efterlängtad nässelsoppa till middag. Amandas kompis F tyckte inte om det men gillade ägg och sedan hade jag en pannkaka i kylen som tur var. F's pappa ringde och kollade om det var ok och hämta F senare och det var så klart ok... Tjejerna har ju kul. Berättade att F inte gillade maten och då skrattade han lite och frågade om vi fått mycket över? Och det hade vi ( hade precis sagt till Danne att det skulle räckt till en familj till) och då frågade han om han kunde få köpa lite(var läänge sedan han åt det sist)..visst kunde han få resten tyckte jag. Men inte behövde han betala för det. Så kul tycker jag med någon som gillar nässelsoppa och det löste ju frågan jag hade över vad jag skulle göra med resten av den färdigkokta soppan...


Aktiv dag...

Idag har vi dammsugit, torkat golv, tvättat och klippt gräs o.s.v
Skönt när saker och ting blir gjorda. Amanda har besök av en kompis hela em och de är nu i lekparken en stund.
Det sköna nu mer är att Amanda har en mobiltelefon(en billig sak som man inte behöver var så rädd om) som hon kan ta med sig när hon försvinner och det är lätt att få tag på henne :-)


Shoppat scrapgrejjer :-D

Idag har Panduro påbörjat sin rea så jag och familjen åkte dit precis som nästan varenda tjej i min scrapgrupp gjort idag ;-)  Träffade på en av dem också (A) och det var kul att träffa någon man kände igen så där och hennes kompis lyckades jag få och köpa lite textilfärg och vita disktrasor så ungarna hennes skulle kunna ha lite kul på regniga dagar.


Mina fynd då? jodå de kommer bilder på dem här


Några designark hittade jag som kostade 6kr styck och då får man passa på och ta några iaf 4 stycken singlar blev det och ett som jag tog 2 st av(det längst till höger)


Sedan hittade man ju lite till också: en paperpad med helt underbara lugna papper där bara vissa har glitter på sig, några stämplar, bokstäver, pappertape, knappar och band. detta var på rea...metallfjärilarna och pennorna var dock ordinarie pris men ville så gärna ha dem :-pVi var på pingstkyrkans biståndsloppis i Sandviken också och där hittade jag till min lycka en breyer(eller hur det nu stavas) för bara 10spänn! dessa brukar vi scrappare kunna betala en hel del mer för och fler fanns det också men jag behövde ju bara en.  Hittade också ett återanvändningsbart grönt tårtundelägg(lade den på ett papper så ni skulle se den bättre) som jag tänkte använda som mask...smart va ;-)så glad över dagens alla fynd!!!

:-/

Regnet öser ner ute och det passar min sinnesstämning rätt så bra just nu.
Förkylningen har börjat om igen...vet inte hur många förkylningar jag haft sedan nyår då de bara avlöser varandra hela tiden och däremellan får jag vara frisk max1 vecka ungefär.
För några dagar sedan åkte jag på ögoninflammation också..först bara i vänstra ögat men sedan även i det högra...fick droppar från HC för att inte smitta ner resten av familjen(antar att de inte ville ha in hela familjen min + dagis-/skolbarnen p.g.a ögoninflammation) ...jag bara hoppas att det ska ge med sig snart för uppe på alltihop så är jag extremt trött och nedstämd och jag som bestämt mig för att räkna kalorier orkar nu inte det även om jag ändå försöker hålla nere storleken på måltiderna och låta bli godiset så mycket jag kan.

Men när jag är nedstämd så är ju godiset min tröst så nu får jag trots tröttheten försöka orka göra annat iaf. I förrgår så städade jag toaletten på em (Danne jobbar em denna vecka) och igår så ringde mamma och jag lyckades tigga till mig middag där så det blev ett besök på några timmar med flickorna och det var skönt att bara sitta och prata en stund och sedan slippa laga maten som förövrigt var riktigt god(köttfärssås och pasta med babyspenatsallad till)...flickorna tog t.o.m flera påfyllningar :-) Tack mamma!

Idag har vi hjälpts åt att städa på förmiddagen...jag satte igång med fågelburen som jag haft så dåligt samvete över ett bra tag nu. Amanda ställer glatt upp och diskar rent alla grejjer och torkar dem medan jag plockar ur allting och gör rent. Danne tog fram dammsugaren och dammsög av allt löst skräp i och runt buren och sedan fortsatte han med en grov dammsugning av resterande rum i huset :-D Fåglarna verkade då himla nöjd men sin rena bur och det är så skönt nu när det är rent i huset för ögat iaf!

Hur jag ska lyckas fördriva eftermiddagen idag det vet jag inte...Danne åker snart till jobbet och då är jag ensam med flickorna igen.....

Firande

Igår fyllde min lillasyster Anna 26år och då hon gillar hästar så ville jag använda min stämpel från "Vilda stamps" som är så söt. Resterande stämplar är från "Kaiser craft".
Jag har använt mig av tekniken paperpeacing och föröskte mig på att ha perfect pearl på texten men då det infärgade hjärtat inte han torka ordnetligt så fastnad det lite överallt :-p

Jag lägger upp 2 bilder då jag tycker att det ser lite olika ut beroende på ljuset


Vi tog med oss fika när vi åkte till Anna och i födelsedagspresent fick hon både det och en förpackning solkräm då hon alltid blir röd som en kräfta varje sommar ;-)Idag firar Danne och jag trä...ja alltså 5-årig bröllopsdag för er som inte förstod det. Fast så mycket firande vet jag inte om det varit. Danne sov på förmiddagen efter att ha jobbat natt och jag städade i köket o passade barn. på em åkte vi till Göransson arena på Framtidsdagarna då Danne inte hunnit vara dit tidigare. Handlat och sedan hem och ätit mat.

I natt har han tagit ledigt och vi ska bara mysa i soffan med lite gotta och någon film innan det är läggdags :-)

RSS 2.0