Altrat söt pennburk

Jag hade sparat undan den här burken(och några till) som det varit vita bönor i och tänkte göra pennburkar av dem. Här är första jag har gjort och som min äldsta dotter ska få till sitt nya skrivbord :-)

Försökte prova den lite mer söta och romantiska stilen och jag är nöjd :-D
Jag har använt mig av en collagebild som jag köpt för ett bra tag sedan och varit såå sugen på att använda men inte kommit på till vad och hur jag skulle göra det.
Till vänster är det en liten sammansättning av blommor i olika varianter.


...och på högra sidan har jag rynkat ett spetsband och lite spretigt band och fäst med limpistol. Nedanför bandet har jag satt en nyckel i grungeboard som jag har färgat in med lite InkaGold Silver (som jag fick av min nya scrapvän Camilla på scrapträffen jag hade här hemma hos mig förra helgen Tack så jättemycket!) och lite bronsfärg från en stämpeldyna.


BlogCandy hos Skogstokiga!

Jag tänker då ta chansen och vara med när Skogstokiga firar 4år och man har då chansen att vinna 14st stämplar :-D
Ta chansen du med...klicka på bilden så kommer du direkt till Skogstokigas blogcandy

Stickat :-)

För ett tag sedan upptäckte jag något som heter Quick knit och för mig som inte kan sticka så var det här väldigt kul.
Jag gjorde en halsduk till Amanda och nu har jag gjort en supersöt kanin till Tova.


Hon blev såå glad och gav den en stor kram(bilden är lite mörk för min mobil har ingen blixt)

Stallet

Ja i fredags var vi och hälsade på i stallet för att få se nya hästen som syster och bonuspappa min köpt.
Gledi är en islandshäst och en riktigt robust liten häst men också otroligt snäll. Fast jag är ju både allergisk och ingen hästmänniska så jag höll mig en bit ifrån och tittade på.


Tova däremot var väldigt nyfiken och hade svårt att förstå att man inte fick springa runt hästen, lillfröken älskar ju djur och inte mindre med hästarna heller. Hon t.o.m klappade och lät Gledi nosa lite på hennes hand.


Sedan var det ut med Gledi och Danne ledde först runt henne


Amanda  fick sedan rida alldeles själv och hon var sååå stolt där hon red varv efter varv utan någon som ledde henne och Gledi gick så försiktigt och försökte snällt komma på vad i hela friden människan på ryggen ville göra för någonting :-p


Tova fick stå på sidan om och vänta och det var jobbigt värre. Hon fördrev lite tid genom att hoppa över bommarna.


Men sedan fick hon också rida och Danne höll i henne och Anna ledde hästen.


Ja nån timme han vi med att fördriva innan det blev för kallt och vi åkte hem för att laga middag.


En till kort...

...som jag tror att jag glömt lägga upp bild på. Kommer ihåg att jag var så otroligt nöjd när jag gjorde det här födelsedagskortet.
Jag har skurit ut hjärtat i cardstock och på kortstommen har jag fäst vackra band och sedan satt fast cardstock med hjärtformade hålet med 3d-kuddar ovanpå så banden syns igenom...


Glömt lägga upp bild

Det här kortet har jag nog glömt att lägga upp bild på...jag gjorde det i november till min kusin som fyllde år. Första gången jag prövade på denna teknik men är osäker på om detta verkligen var alutejp då den var så plastig och inte alls ville som jag ville :-/ antagligen var det vanlig metallfärgad tejp jag fick tag på... får kolla efter alutejp nån annanstans.


Helt friska igen :-)

Nu är vi definitivt helt friska igen(ta i trä) och det är såå skönt.

Men har hört att magsjukan fortfarande går runt om. Denna vecka har flickorna stannat hemma från skola/dagis vilket börjar märkas på Tova som är lite rastlös nu så jag har en superrolig helg att se fram emot...ingen bil (Danne har 12h fre-sön) och en Tova som är superless på allt...vilket innebär att jag också blir less, sur och grinig och det hjälper inte att vara förberedd på skiten heller...verkligen något att se fram emot :-P

Vet inte riktigt vad vi ska lyckas hitta på...ute blir det ju så jäkla kallt nu med :-/ Det är ju så typiskt att när vi har väntat hela vintern på att det ska bli tillräckligt kallt för att vi ska kunna tömma frysen och frosta av den, går och köper oss en frysbox(inget impulsköp utan planerat) och frostat av frysen...ja då blir det svinkallt. Men kanske är bra iaf så alla ungar får ett bra sportlov så småningom.

-----------

Just nu ser jag mycket fram emot den 18 februari då jag har bjudit in 6 andra tjejer(inkl. min syster Eva) från området(Sandviken, Järbo, Storvik, Hofors) på scrapträff. Kl 12-16 så kommer vi sitta och lära känna varandra och varandras scrapstilar och min make + barn är bannlysta under tiden...vad de ska hitta på har jag däremot ingen aning om :-P

Ja det ska verkligen bli kul att träffa flera andra med samma intresse och som bor så pass nära!

RSS 2.0