Glad midsommar...

...vill jag önska er allihop!
Hoppas ni får en supertrevlig dag med solsken
eller åtminstone uppehåll :-P

Önskesommar?

Känner mig tudelad vad jag känner för sommaren egentligen...det är skönt när solen skiner men jag dör när det blir det minsta kvavt...regnar det i flera dagar så blir det ju också jobbigt.


Helst skulle jag vilja ha en så där 20 grader med härligt svala vindar och regn med några dagars mellanrum så brunnar/tunnor  fylls på och växterna vattnas av sig själva. Vattnet i sjöarna skulle vara varmt och skönt, inget bråk och inga småkryp att irritera sig på.
Jag vill att vi skulle kunna vara "hemma" allihop och ha råd med en massa roliga äventyr och små resor i vårat härliga land och upptäcka vad Sverige har att erbjuda...

...men ja det är ju en önskedröm som aldrig kommer uppfyllas och jag tror att alla människor hoppas att deras sommar blir på ett visst sätt.

Om du fick önska dig hur skulle din sommar se ut då?

Lite uttråkad

Idag är jag lite smått uttråkad faktiskt.
Danne jobbar 12timmars och slutar alltså inte förän 18 så jag är ensam hemma med flickorna.
Just nu ligger Tova och sover lunch och Amanda leker inne på sitt rum. jag funderade på och ta mig tid att scrappa lite men blev sittandes vid datorn istället.
Kanske min syster Anna är hemma så man kan åka dit en sväng och hälsa på?
Men då blir det att åksa så fort Tova vaknat för sedan ska jag hem och laga mat...kyckling, ris och currysås*mums*
Jag får se hur det blir med åkandet idag.
Tovabus har ju lyckats lista ut att man kan dra lite i kompostgallret (vi har som grind inne mellan kök och hall) och krypa mellan det och väggen så man kommer ut...så nu får man ingen ro här hemma utan man måste springa ut i köket stup i ett och kolla så hon inte försvunnit. Vi ska försöka hitta på nån lösning på detta för det räcker med alla andra bus den tjejen gör.

Här om dagen var vi till Borlänge och Panduro för att Amanda skulle få handla scrapgrejjer  för sina sparpengar och ni skulle sett hur tjejen velade över vad hon skulle ha...snacka om att hon är lik mig på den punkten.
Jag passade också på att köpa lite sommarkläder 2 tunikor/linnen och ett par tunna långa byxor + 1 par piratbyxor...men jag hittade inget skärp som jag verkligen behöver ha.

Igår var vi till Järbo och firade Danne´s farmor på 90 årsdagen, det bjöds på smörgåstårta och jag smakade en bit men inget jag skulle kunna vräka i mig av men + får den ändå eftersom jag normalt inte alls äter smörgåstårta då det är en massa creme fraische, gräddfil eller majonäs på, denna var det dock grädde på men der var ändå nått som gjorde att det blev för mycket.
Fick också en liten rulltårtsbakelse med grädde och chokladdoppad jordgubbe på *mums* ;-)
4timmar var vi där och jag var av någon anledning så fruktansvärt trött så jag satt och gäspade hela tiden (kände mig väldigt otrevlig) och trots att det var Dannes släktingar så pratade han knappt med nån av dem :-/
När vi åkte hemmåt så somnade jag i bilen och sedan sov jag en stund på soffan hemma och ändå så var jag svintrött  vid 21 men lyckades hålla mig vaken till 22.
Sov hela natten ända till 8.30 och ida är jag också trött...slutsatsen blir att jag är trött p.g.a för mycket sömn...Tova har ju sovat rätt så bra de senaste nätterna så man är lite ovan :-P
Nu verkar det som att lilltjejen vaknar snart...ha det bra så länge

RSS 2.0