BlogCandy hos: Stephis blogg

Jag följer Stephis blogg och hon gör väldigt fina alster.
Just nu har hon en Blogcandy då hennes blogg fyller år


Så här fina grejjer är det hon lottar ut:


Provat: Shaving cream Technique

För ett bra tag sedan såg jag en You tube-video om Shaving cream techniqe och det blev sååå läckra mönster på pappret.Jag norpade såklart makens rakkräm och provade och det blir verkligen såå häftigt.

Här är ett kort som jag gjort

Förutom den läckra tekniken som jag använt mig av på ett glansigt fotopapper så har jag använt mig av rub ons, stämplar och bling

Tävling hos...Victorias Julblogg

Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar julen och jag har såklart redan börjat frossa i julen ;-) hittade idag denna blogg "Victorias Julblogg" där hon har en tävling och man kan vinna:
Jag vill naturligtvis ta chansen...gör det du med!


6st bidrag...

...blev det från mig till svensk scrapbookings cybercrop.


Här är mitt sista bidrag

LO-skiss nr2
Ja, egentligen har man några timmar till på sig men jag känner att det blir lite krystat att försöka göra fler bidrag nu när jag helst vill gå ner och umgås med Danne innan det är läggdags.
Imorrn ska man kliva upp med ungarna och iväg med Amanda till skolan och sedan till ÖF med Tova.
Danne jobbar fm

Så här långt...

...har jag gjort 2 bidrag till

LO-skiss 1
Här har jag gjort mönstret på bakgrundpappret själv med hjälp av tårtpapper, paper soft colors och mist
Partyväska - alter

Inga ormar(eller krokodiler) har fått sätta livet till för att kunna tillverka denna väska, det är endast oäkta skinn av papper ;-)Mina första bidrag

Den här helgen är det CyberCrop på Svensk Scrapbooking och igår han jag med att göra alster till 3 av utmaningarna...allihop kortutmaningar.


Kortskiss 1 - fick bli ett julkort med den mysiga tomten från Pysselmyran och övriga stämplar är märkta "studio g" och "dovecraft".
Bakgrunden är en freebee från härliga "Skogstokiga"

Kortskiss 2 - Detta är det kort jag är absolut mest nöjd med :-D

Fjärilar(i rutorna) och bakgrundpapperet fick jag när jag handlade av "Smått och gott" och "Marie´s Scrapstudio" på mässan i Gävle och det är jag såå glad över nu.

Kortskiss 3 - Ärligt talat så är jag inte lika nöjd med det här kortet det blev inte riktigt som jag tänkt mig men det är fint ändå :-)

Tittade på skissen och såg genast att kortet måste ha djup så jag har skurit ut en cirkel i det ljusgröna pappret och satt det på 3d-kuddar.
Den blå remsan sitter fast ovanpå det gröna pappret och sitter sedan fast i den blåmönstrade cirkeln. 
Ovanpå alltihop har jag fäst ett lamineringsark där jag målat med akrylfärg och glitter i form av en fjäder på baksidan(så den inte skall slitas/skrapas bort)
Idag har jag än så länge inte hunnit med några alster då jag haft en hel del annat att göra...men kanske hinner jag med att göra något nu under kvällen medan Danne kikar på Hockey

Trädgårdsgöra

Igår var vi ute ett tag på sena eftermiddagen och ungarna passade på att leka medan Danne klippte den stora delen av gräsmattan och jag räffsade ihop alla nedrans äpplen som rasat ner från äppelträdet på framsidan.
Idag medan flickorna har varit på skola/dagis så passade Danne och jag på att gå ut och börja beskära äppelträdet på framsidan och med det var hela mitt arbete med att räffsa ihop äpplena igår nästan i onödan då det nu ligger fullt med grenar och andra äpplen där.

Egentligen ska man ju beskära i JAS-månaderna men vi har inte hunnit det och det är så tidigt i oktober så vi passar på och hoppas träden klarar av det ändå.


Danne synd ju inte ens där han står på stegen och klipper/sågar bort grenarDet är en hel del kvar att göra ute men det får vänta till imorrn lr någon av dagarna framöver eftersom Danne har ledig vecka nu. Men det skulle vara skönt med lite hjälp att se efter ungarna medan vi försöker hinna det som ska hinnas :-P

Om nån timme åker vi till svärfar och hälsar på.


Till helgen blir det en del scrappande skulle jag tro då det är Cybercrop på Svensk Scrapbooking med en hel massa tävlingar och så otroligt många företag som sponsrar med vinster och jag ser fram emot en massa inspiration :-D

Födelsedagskort

Gjorde detta kort i all hast inför att Amanda skulle på kalas...tycker att det blev riktigt färgglatt och härligt


Nya familjemedlemmar

Igår tog Danne och jag oss en lång biltur ner till Finspång medan snällaste lillasyster Eva satt barnvakt till flickorna. Vi åkte kl 6 på morgonen och var framme i Finspång kl 10.40. Anledningen till att vi åkte dit var för att hämta dessa små raringar till nymfungar


Det är en vanlig grå som antagligen är en hona och den andra Lutino(Gul/vit) är antagligen en hane men helt säker på könen kan vi inte vara förän efter första (kanske andra) ruggningen när de minst 8 månader.


Här är den grås föräldrar(pappan längst in och mamman längst ut)


och Lutinons föräldrar(mamma till vänster och pappa till höger)Igår var nymferna väldigt nervösa och det är inte förän idag som de har börjat slappna av och jag har kunnat hålla handen inne hos dem och t.o.m fått röra vid den grås ena fot så det märks att de inte är livrädda för händer och det är skönt.

Fast lite smått nervösa är de i övrigt..iaf lutinon som låter "frugan" få visa vägen.


Här har de båda lyckats hitta ner till matskålarna, men de äter båda ur samma skål...jag tror inte de förstått än att det är två skålar men det är så gulligt att se dem äta ur samma så jag säger nog inget till dem :-P


Vi är så otroligt nyfikna på hur deras personligheter är och har inte riktigt bestämt några namn än..även om jag på skoj kallat lutinon för Blondie och det verkar ha satt sig hos alla som hört det. Den grå har vi ännu ingen hum om namn på får se vad vi hittar på för passande :-)

RSS 2.0