Valborg

Tova fick feber i lördags och på kvällen vaknade hon och kräktes sedan 5ggr innan hon somnade för natten. Kl 5 smet hon ner och pimplade vatten och kräktes av det men sedan var det inget mer och hon har kunnat äta som vanligt.
Igår var vi ute ca 9-16 med en liten paus för lätt lunch och vi fick en hel del gjort. På em kom däremot Tovas feber tillbaka igen och hon var trött o gnällig.
Amanda har hosta som bara slog till med ett pang för någon dag sedan.

Idag har vi varit ute hela förmiddagen och fortsatt plocka ute och A-K, Olle och Nisse kom förbi med en kökssoffa åt oss som de hade över(Tack!). Den ska stå på verandan sen när vi fått dit tak på den men just nu får den stå i boden (som vi städade ur igår) i skydd från väder och vind :-)

Idag på Valborg blir det inget speciellt firande. Danne jobbar em men kommer hem tidigt då han ska ut och jobba extra på fm imorgon...han får då gå hem tidigt idag med betalning för att hinna få 11 timmars dygnsvila och det är ju toppen när han ställer upp för de som hellre ligger bakis imorgon!
Flickorna får gå o lägga sig i tid som vanligt. De behöver all sömn de kan få när de är sjuka. Danne och jag blir väl att umgås framför tvn på kvällen.
Detta trots att vi normalt sett brukar promenera ut till Bro och titta på kasen och deras underbara fyrverkeri. Är man valen får man väl gå ut på balkongen och se om man kan se det hemifrån :-)

Hoppas ni alla får en trevlig valborgsmässoafton !!!


Kommentarer
Postat av: Charlotte

ett monteringsjobb är det.. ska montera om lite skruvar eller liknande på åkgräsklippare av Husqvarna.. =)

2012-05-01 @ 22:01:27
URL: http://badgirlsdiary.blogg.se/

Här kan du skriva ett meddelande till mig:

Vet du vad du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Jag vill gärna veta din bloggadress:

Vad vill du säga?

Trackback