Altrat tidningssamlare

Min äldsta dotter har fått några av sin fars gamla tidningar som han hade som liten och till dessa lyckades jag hitta en tidningssamlare i trä(från ikea) på loppis och den köpte jag och målade med vit gesso för att få en fin grund och sedan klippte jag ut rätt form i fina scrap-papper som jag sedan distressade kanterna på och limmade fast med "glossy accent".
Så här blev resultatet:För snart en vecka sedan var jag med Tova på Öppna förskolan och tog då denna bild på henne:Hemma när hon sitter och ritar med kritor så försöker vi lära henne att hon ska vända på papperet så det inte ska bli sånt stort slöseri.

Här har hon målat ena sidan full med färg och i ett obevakat ögonblick så vänder hon på papperet för att göra precis det vi lärt henne.

Men jag trodde först att någon gett henne ett nytt pappaer tills det slog med vad hon nog gjort och jag kikade under pappret :-P

Hon har också roffat åt sig alla 8 färgburkarna (fast varje rad innehåller röd, grön, blå och gul) och blandar färgerna hejvilt genom att stoppa alla penslar i en burk och sedan i nästa...


Kommentarer

Här kan du skriva ett meddelande till mig:

Vet du vad du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Jag vill gärna veta din bloggadress:

Vad vill du säga?

Trackback