vattkopporna försvinner

Nu håller Tovas vattkoppor på att försvinna...det lossnar fler skorpor för varje dag som går. Vi väntar nu bara på att se om Amanda får vattkoppor om någon vecka lr om hon klarar sig denna gång.
Danne är nu inne på semestervecka 2 och vi har väl mest tagit det lugnt med en sjuk Tova första veckan, plockat av en hel del körsbär har vi gjort och kokat 4st flaskor saft för senare bruk och bakat 2st körsbärspajer som bara är såå goda :-D F



För några dagar sedan var Amanda ut i skogen och plockade svamp med sin faster hon kom hem med en liten bunt och jag var så sugen på att ut och plocka själv så Amanda och jag åkte ut en sväng, och med det hon hittade tidigare på dagen så fick vi ihop nästan en hel glasslåda med kantareller som vi rensade och sedan gav till min syster Eva som gillar svamp 1000ggr mer än vad vi gör i den här familjen.



Vi väntar på att vädret ska vara svala dagar med uppehåll så ska det målas på utbyggnaden/taket som vi gjorde över trappen förra sommaren. Måste köpa mer kall-asfalt också för längre ut vid trappen så läcker det vatten och sedan ska vi på något sätt lyckas ha råd med ett stuprör och gärna några hängrännor också så att trapptaket inte blir utsatt för lika mycket regn som det blir nu, allt regn från stora taket på huset faller ju ner på taket ovan trappen(som också är våran balkong) då vi var tvungen att ta bort det stuprör som satt där.
Ska bli skönt när det är färdigt :-)



Idag städas det här hemma...ja alltså det dammsugs och torkas golv och det är välbehövligt må jag säga...golvet nere är riktigt vidrigt i köket förstår inte hur skiten liksom lyckas sätta sig fast i den där jäkla mattan *blä*

Kommentarer
Postat av: Eva

Kan säga att svampen uppskattade stort både av mig och Andreas. ^^ Var supergott. :)

2011-07-26 @ 13:02:10
URL: http://daydreama.blogg.se/
Postat av: Leena

Det låter ju toppenbra det :-)

2011-07-29 @ 19:28:35

Här kan du skriva ett meddelande till mig:

Vet du vad du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Jag vill gärna veta din bloggadress:

Vad vill du säga?

Trackback