:-/

Regnet öser ner ute och det passar min sinnesstämning rätt så bra just nu.
Förkylningen har börjat om igen...vet inte hur många förkylningar jag haft sedan nyår då de bara avlöser varandra hela tiden och däremellan får jag vara frisk max1 vecka ungefär.
För några dagar sedan åkte jag på ögoninflammation också..först bara i vänstra ögat men sedan även i det högra...fick droppar från HC för att inte smitta ner resten av familjen(antar att de inte ville ha in hela familjen min + dagis-/skolbarnen p.g.a ögoninflammation) ...jag bara hoppas att det ska ge med sig snart för uppe på alltihop så är jag extremt trött och nedstämd och jag som bestämt mig för att räkna kalorier orkar nu inte det även om jag ändå försöker hålla nere storleken på måltiderna och låta bli godiset så mycket jag kan.

Men när jag är nedstämd så är ju godiset min tröst så nu får jag trots tröttheten försöka orka göra annat iaf. I förrgår så städade jag toaletten på em (Danne jobbar em denna vecka) och igår så ringde mamma och jag lyckades tigga till mig middag där så det blev ett besök på några timmar med flickorna och det var skönt att bara sitta och prata en stund och sedan slippa laga maten som förövrigt var riktigt god(köttfärssås och pasta med babyspenatsallad till)...flickorna tog t.o.m flera påfyllningar :-) Tack mamma!

Idag har vi hjälpts åt att städa på förmiddagen...jag satte igång med fågelburen som jag haft så dåligt samvete över ett bra tag nu. Amanda ställer glatt upp och diskar rent alla grejjer och torkar dem medan jag plockar ur allting och gör rent. Danne tog fram dammsugaren och dammsög av allt löst skräp i och runt buren och sedan fortsatte han med en grov dammsugning av resterande rum i huset :-D Fåglarna verkade då himla nöjd men sin rena bur och det är så skönt nu när det är rent i huset för ögat iaf!

Hur jag ska lyckas fördriva eftermiddagen idag det vet jag inte...Danne åker snart till jobbet och då är jag ensam med flickorna igen.....

Kommentarer

Här kan du skriva ett meddelande till mig:

Vet du vad du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Jag vill gärna veta din bloggadress:

Vad vill du säga?

Trackback