Lördag...

... och jag måste hitta på något att göra idag också. Så här långt har jag bytt tidningar i botten på nymfernas bur.

Får se om/när Danne kommer hem. Han hade inget att göra på jobbet och funderade på att ta ut några timmar ledigt.

Annars har jag tänkt hinna med dammsugning, torkning av golv, tvätta några maskiner och stryka gardiner till matsal/vardagsrum... Men hur långt jag hinner får vi se...


Kommentarer
Postat av: Millan

Åh tack för dina fina kommentarer om mina Layouter! Vad glad jag blir och jag blir sporrad till att fortsätta! :) Jag har alltid trott att layouter inte är något för mig, likaså att göra bakgrunder med färg. Men jag tror att den där "spärren" har släppt, att nu tänker jag mera "Jag gör på mitt vis" istället för att jämföra mina layouter med andras.

Hoppas du får helgen att gå fast Danne jobbar, är det nångång du har tråkigt och vill ses så får du hojta! Man behöver ju inte dra till med scrapträff bara för att ses, utan vi kan ju scrappa ändå eller bara dricka lite kaffe! :)

Vad sött det ser ut när nymferna sitter där bredvid varandra och ser alldeles nyfikna ut! Hade jag inte haft katter och mina drömmar om hund så hade jag definitivt haft fåglar, tycker dom är så fina djur!

Ha en trevlig lördagkväll nu, själv ska jag ta mig en kaffe och läsa lite scrap-tidningar och försöka vila bort den envisa förkylningen! Kram!

2012-04-14 @ 20:06:24
URL: http://millaspysselvra.blogspot.com

Här kan du skriva ett meddelande till mig:

Vet du vad du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Jag vill gärna veta din bloggadress:

Vad vill du säga?

Trackback