Bilder på läckan...

lr ja det syns inte på bilderna att det droppar vatten men det gör det iaf.

Så här såg det ut när Danne började riva...sedan åkte han till sin svärfar och hämtade lite byggplast som vi kunde sätta för öppningarna vid köket och upp till trappen. Delvis p.g.a att en del av isoleringen var svart vilken vara mögel. Men också eftersom vi skulle kunna ställa in avfuktaren där.
För er som inte varit hos oss så är dörren till vänster ytterdörren, den precis till höger omt rappen gr ner till källaren och den som ni nästan bara ser karmen på till höger är toaletten


Där jag har gjort ringarna är det som vattnet har droppat ur kvisthålen.
Tyckte det var lite läckert och upptäcka att orginaltaket var mycket högre än halltaket är nu.
De har väl sänkt det för att hela hallen ska få samma takhöjd när de byggde ut.
Vi funderar på att behålla den höga takhöjden sedan men vi får väl se hur det blir med det. 


Ser ni att bjälken är blöt?


En bild lite underifrån också. Det rinner vatten längs med den gamla ytterväggen



Nu väntar vi på att dte blir måndag så vi kan prata med försäkringsbolaget o hoppas hoppas att de står för det hela. Men med våran otur så blir det inte så.

Kommentarer
Postat av: Fjungis

Beror det på att det ligger snö på något tak, som kanske skulle ha skottats av? Vatten har en förmåga att leta sig bakvägar om det är fryset eller snö ivägen så att det inte kan rinna fram, försäkringsbolagen har ändrats sina regler vad gäller skador orsakade av snö och att man inte skottat av ev tak och byggnader, sen finns ju det vanliga ochså med åldersavdrag och dyl.

2010-02-27 @ 19:39:04
Postat av: Scraptroll

Nä vi har försökt att hålla undan på balkongen, vi misstänker att det har smugit in vatten ändå någonstans vid väggen...plåten är rätt så låg där + att balkongen verkar luta in mot huset istället för utåt som den bör.

Vi har tänkt fixa balkongen men det har inte varit prioriterat då vi hade tänkt fixa grunden först. Får väl se vad som händer nu balkongen måste ju ordnas så den slutar läcka.

2010-02-27 @ 23:55:13
URL: http://scraptroll.blogg.se/

Här kan du skriva ett meddelande till mig:

Vet du vad du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Jag vill gärna veta din bloggadress:

Vad vill du säga?

Trackback